Hocam sahibi ne kadar üzülmüştür kim bilir,ayağına numara bağlayacak kadar bağlanmış hayvana.Aradığınız numarayı tekrar aramayı deneyin bence,numara kapalıysa,hangi operatörse başindan anlarsiniz 541 den sonrası vodafone 536 vs türkcel.Bunların magazasına giderseniz numara sorgularlar sahibinin yeni numarasını bulurlar.Daha önce hukuk bürosunda çalıştım,ordan biliyorum.
dediğiniz yöntemi araştıracağım
Hocam dediğiniz doğru ama numara taşındıysa? 536'lı numara kullanıyorum ama Türk Telekom
bu konu doğru
Vardır illaki kaydı kuydu,hatta polise gidip kuşun ayağındaki numarayı bile verse,kaydı varsa numaranın gene ulaşırlar sahibine.İnsan yeter ki ulaşmak istesin.
👍
Çok detayını bilmiyorum ama ayağındaki numara sahibinin bağlı bulunduğu dernek ve dernekteki üyelik numarası olması gerek. Kuşlarla ilgilenen biyere götürürseniz daha iyi anlarlar. Sizin yavrucaklarada yeni bitane alırsınız artık. Hem yavru olursa daha iyi alışır
evet telefon numarası hariç bir numara daha var iyi dediniz.
Bölgelerin Facebook grupları oluyor, paylaşım yapabilirsiniz.
Esenyalı'dan selam bu arada.
ve aleyküm selam 😊
göletteki kazları alıp evine götüren suriyeliler geldi aklıma hocam k.bakma da
siz de kusura bakmayın ama bu konu hakkında bilgisizce yazmayın. yıllarca besledim bu kuşlardan çok uçamaz ya susuzluktan ölürdü ya kedi kapardı, bugün o kadar gecikmemizin bir sebebi varmış demek ki belki de hayatını kurtardım kuşun 🙂