içinde merak olmadıkça biraz zor öğrenir çoğumuz bu nasıl olmuş nasıl yapmışlar diye araştırıp öğrenmişisiz şahsen ben öyleyim kardeşimde bi meslek edinsin ekmek yesin diye 1 ay yanımda nasıl iş yaptığımı nelerle uğraştığımı ufak tefek işleri ona yaptırmama rağmen ilerleme 0'dı en son kardeşim sen git kendine bir fabrika da iş bak dedim

gitti fabrikaya asgari ücretle çalışıyor tabi ki yanımda durduğu 1 ay sürede bana 8 bin tl masrafı oldu sonuçta ben gel dedim borcunu masraflarını vs ödemiştim çok zor birine bişeyler öğretmek
Başa bela şeylerden birisi bu. Kendisi öğrensin diyip kestirip atın. Merak olmadan internet sektöründe iş olmaz.
Sırf her şeye para gözü ile internet alemine giren birisi bir şey beceremez önce bir şeyler öğrenmen lazım sonra onu kazanca çevirirsin zaten.
Bu konulara ilgisi merakı olan kişi zaten kendisi çabalar.
Bizimkilerde kardeşine öğret derler mesela. Kardeşime 1 laf söyle 1000 laf geri cevap veriyor. Ki o benim kardeşim laf bile dinlemiyor , abine eğitim veremezsin
benzer şeyleri düşünüyoruz ama bende son kez zorlamaya çalışacağım oldu oldu olmadı artık yolları ayıracağız umarım sonumuz benzemez