Selamlar 27 yaşında abim askerden gelecek yıllardır dijitalde iş yapmak istiyor ama bilgisi sıfır gerçekten benim içinde çok zor olacak bu yüzden önerilerinize açığım

Ben, Front end Developer tasarımcıyım aynı zamanda şuanda türkiyede büyük bir price action topluluğunun yöneticisiyim vip grubumuz var bu şekilde 2-3 yerden aylık güzel bir kazancım var ama hepsi bireysel işler yani annem babamda diyor abini al yanın öğret öyle yapabileceğim bir şey değil ki bende bir günde öğrenmedim bu işleri yani bu adama ne öğreteceğim aylardır beni darlayıp duruyorlar bunuda düşündükçe işime odaklanmakta zorlanıyorum.
Bir eğitim öneriyorum izle gel üstüne konuşalım diyince beni başından savuyorsun gibi şeyler söylüyor ona her zaman bazı şeyleri kendi araştırırarak öğrenerek bu işi becerebileceğini söylüyorum konu dönüp dolaşıp sen bana bir şey öğretmiyorsun cart curta geliyor sabah akşam ailemle bu durumu tartışıyorum ve üstümde baskı hissetmeye başladım.


Şimdi abim yakın zamanda askerden gelecek muhtemelen yine aynı mevzular başlayacak ona nasıl bir yol çizebilirim ne öğretebilirim veya onun neye merakı olduğunu nasıl anlayabilirim yani paralı destekse paralı destek bile almak istiyorum şuanda.