Rica ederim dostum, İnanın son 2-3 aydır bende takibi bırakmıştım. En son aldığım bilgiyse hukuki süreçlerin tamamlanmadığı yönündeydi. Bu süreç bugün hâla tamamlanmış değil.
Şuana kadar hazırlıklarını tamamlamış bir UÇM (Uyuşmazlık Çözüm Mekanizması) yok. Bu yüzden 29 Eylül 'de açılsa bile itiraz süreçleri hâla arafta kalmış olacak..
BTK 'nın yayınlamış olduğu resmi bir kurul kararı yok (Belki akşam yada yarın yayınlar). Bugün düzenlenen toplantıda 29 Eylül 2022 'de açılsın dendi ancak sadece dendi ve kabul edildi.
Süreci hep beraber göreceğiz. Benim artık merak ettiğim tek kısım itiraz süreçleri.
Çünkü Yaklaşık 1,5 Senedir nic.tr itirazları kabul etmiyor. TRABİS açılsa bile itirazları TRABİS değil Uyuşmazlık Çözüm Mekanizması kurulmadığı için itirazlar kabul edilmemeye devam edecek.
Bir dönem kapanıyor ve geçte olsa yeni bir dönem başlıyor gibi. Hayırlısı olsun artık
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Bilgisayara ancak geçebildim. Geçtiğim gibi konuya gelip bu yorumunuza cevap yazmak istedim:
Backorder yaptığım bir sürü domain var onları 29 Eylül' de alsam bile sizin bahsettiğiniz UÇM olayı yüzünden baya bir gecikmeli olarak kullanmaya niyetim var. Her şeyin yerine oturması lazım.
Bu bahsettiğiniz durum çok ciddi, herkes domainleri regleyip kullanmaya başladıktan sonra UÇM yi işletmeye başlarsalar çok fazla kişinin canı yanar.
Bugüne kadar birçok TRABİS mevzusu döndü forumda, sadece sizin bu olayı UÇM vs. ile tam kapsamıyla araştırdığınızı ve forumu bilgilendirdiğinizi gördüm. TRABİS ile ilgili bir konu varsa gözlerim direkt olarak sizin yorumlarınızı arıyor.
Tekrardan çok teşekkür ederim.