Konu
Nasıl gelir elde edebilirim?
22-07-2022, 18:02:58
Cima
Selamlar, forumda ki ilk konum hayırlı olsun
Sma 3 hastasıyım ve okula gitmedim. Bu yüzden 10-15 senedir bilgisayar başındayım. Maalesef ki bu sürelerimi hep oyunlara vererek geçirdiğim için yazılım vb. şeyleri hiç bilmiyorum.
Son 1-2 senedir oyunlardan çok, para kazanma hevesi aldı beni. Kendi gelirimin olmasını çok istiyorum. Ayda 1-2 bin tl kazansam yeter bana. İngilizcem orta seviyenin altında ve daha önce ticaret vs yapmadım. Kuzenimin yapı market dükkanı var çok da iyi işliyor. Bana internetten dükkan aç ürünleri koy, karın 50%'si senin dedi. Başta çok sevindim çünkü dükkanının aylık cirosu 50 binden rahat fazladır. Ben de satarım bi 10-15 bin kar olur yarısı da benim için müthiş olur dedim ama işler öyle değilmiş. Son 2-3 haftadır sadece 3 tane kamp baltası sattım
Zaten ürünlerin 80%'ini koyamadım siteye (Hepsiburada) çünkü çok daha ucuza koyulmuş hepsi. Yani o da hayal kırıklığıyla sonlanmak üzere.
Görev yap,anket doldur,uygulama indir tarzı siteleri bayaa denedim ama hiçbiri bir işe yaramadı. Özellikle kışın gece gündüz Pc başındayım. Sizce ne yapabilirim? Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Ekleme: Konu da ki yorumlardan en az maliyetle en mantıklısının blog açıp yapay zeka ile makale üretmek olduğuna karar verdim. Yorum yapan herkese teşekkürler.
Sizden tavsiye almak isterim. Ne tür bir blog açsam faydalı olur? Teknoloji ile ilgili düşündüm ama emsalleri çoktur gibi geldi. Mesela İphone'da bunu yapma, İnstagram'da şunu yapma gibi makaleler ama dediğim gibi bu tip siteler çok sanırım.