turk.net in sahibi değilim. Sonuçta onlar da bu işi toplum yararı için yapmıyor. Oturduğumuz yerden ahkam kesmek çok kolayımıza geliyor ama işin içerisine girmeyince bilemiyoruz.
Netten satın aldığımız bir şeyin fiyatı artınca hemen sinirleniyoruz. Ama kargo, komisyon, iade, paketleme, sigorta, kira, çalışan ücreti vs vs bunlardan haberdar olmayınca bu işin ne kadar zor olduğunu bilemiyoruz. Fırsatçılık yapanlar illa ki var ama bir taraftan da her şeyin fiyatı uçuyor.
Hocam sorun masraflar falan değil. Ticaret ahlakının ne olduğunu bildiğini düşünüyorum sorun tam olarak bu. Zam planlamasını doğru düzgün yapmadan müşteriyi yanlış bilgilendirerek oldu bittiye getirmeye çalışmaları. İlk haziran ayında zam yapacağız dediler tamam dedik haklılar sonra bir baktık az bir zaman kala mayıs ayında yaptılar zammı. Sen 1 ay önce zam yapıp yapmayacağını kestiremiyor musun? Hadi diyelim onlar da insan hesabı kitabı karıştırdılar. Sonra yazı yazdılar haziran 2023'e kadar zam yok diye, iyi dedik başka yere geçmeye sözleşmeye gerek yok. Daha 2 ay geçmeden adamlar bir zam daha yapıştırdı en büyük isyan buna geldi. Şikayet edenlere de bu kampanya sadece yeni müşterilere dediler e niye belirtmediniz zamanında? Zamı açıkladıkları tarih bile fatura kesimine 10 gün kala yani önceden bilgilendirme falan da yok. Böyle birisi olsa karşınızda ticaret yapar mıydınız? Şahsen ben farklı firmaya geçtim çünkü paradan ziyade güven bitti. Değişiklik yapacak olanlar iptal yapmasın port kaybı olur direk taşımayı seçin.