WebFlux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunu kahkahalarla okudum.
Keyif alarak okumanız beni mutlu etti 😀😀
kaannevk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okurken aklıma bu sahne geldi hocam
Alakası bile yok 🤣

https://www.youtube.com/watch?v=Dzxp3NR0Pkc&ab_channel=NEZ%C4%B0RALPHA N
Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende normal atış sahasında ateş edicektim silahlar falan hazır oluyor genelde neyse bana kask kulaklık gözlük verdiler elimde de atış kağıdım
gittim kağıdı yerleştirme yerine lanet olası bir kaç tane iğne var onunla delik deşik olmuş hedef kumaşına kağıdı yerleştirmen gerek,
2 dk sürdü yaptım koşa koşa geri döndüm bir arkamı döndüm düşmüş geri döndüm koşarak düzeltmek 1 dk daa sürdü tekrar döndüm yerime geçtim bir baktım kağıt yine düşmüş
yine koştum ama koşuşlar innaılmaz zor çünkü kask düşmesin diye elimle tutuyorum kulaklık nedeniyle kendi sesini duyuyorsun falan sanki savaştayım xs neyse millet hazırlanmış atışa ben kağıtla uğraşıyorum
sonra bir komutan geldi ne beceriksiz adamsın falan dedi eline aldı ben kaçtım direkt baktım komutan hala uğraşıyor sonra yerleştridi de atışımızı yaptık her şeyi geçtim
o kadar emek verdim 3de 0 yaptım ona yanarım xsasa
Ahahah biraz fazla heyecan yapmış gibisiniz sanki 😀😀 ayrıca ah o silahlar çoğunun ayarı bozuktu zaten sizin silahta sanırım onlardan biriydi 😁 yorumunuz için teşekkür ederim 😇🙏
mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda okuduğum yazıların çoğundan iyi, kimseyi aldırmayın derim. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler
Bir kaçı nezaket ve forum kuralları sınırını bile aşmış kendileri bilir koca koca adamlar bu yaştan sonra nezaket dersi verecek değiliz sonuçta 😜😜 okuduğunuz için ben teşekkür ederim. Yaklaşık 1 saatimi aldı bu makaleyi yazmak..
SeoMasters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu arkadaş neden bu kadar uzattın vs diyor ama ben severek okudum askerlik anılarını okumayı da severim teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için bu anıyı🙏🏻
Ben teşekkür ederim nezaketiniz için 😊 beğendiğinize sevindim..
FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Severek okudum. Gayet de akıcı yazmışsınız. Makale yazarı olmayı düşündünüz mü?
Hayır 🤣🤣🤣 hayatımda ilk defa bu kadar uzun bir makale yazdığımı iddia edebilirim hatta. Nedendir bilinmez siz değerli R10 üyelerinin pozitif enerjisinden dolayı yazma gereği duydum )
NecatiGZL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğlenceli yazıydı keşke devamı olsa
Bilmem belki olabilir hoşunuza gittiği için mutlu oldum. Az daha boşuna emek verip vakit kaybettim diye üzülmüştüm..