Süreklilik, Kaliteli İçerik, İyi bir iç SEO eşliğinde Dış SEO (yorum backlink değil ama.)
yorumunuz için teşekkür ederim. iç seo için illaki dışarıdan destek almama gerek varmı.
merhabalar
kısmın news ile alakası yoktur. Burada görüyorsanız şayet.
yorumunuz için teşekkür ederim. evet tamda gösterdiğiniz yerde. zaten bende bi anlam verememiştim
Kullanıcının tatmin olacağı şekilde içerik üretmek, içerik üretirken kullanıcıların yorum atmasını sağlayabilmek oldukça önemli bir konudur. İç seo optimizasyonu ile beraber uzun süre birşey yapmanıza pek gerek yok. Sadece kaliteli içerik ile 4-6 ay gibi bir süre de Hatrı sayılır bir hit elde edilebilir. Sonrasında ise planlı bir şekilde dış SEO uygulamasına başlanabilir.
Birçok yeni site sahibi direk göze batacak şekilde milyon backlink satın alıyor , sonrasında ise 100 tane içerik girdim neden hitim yok diyebiliyor. Veya rasgele aranma hacmi olmayan makale girişi oluyor sonuçta yine hit yok. Bunlara dikkat ederseniz başarıya ulaşabilirsiniz.
yorumunuz için teşekkür ederim. içerikleri oluştururken orjinallik konusuna çok dikkat ediyorum en az 2 -3 sitede plgiarism denetimi ve gramer denetimini yapıyorum. ancak yorum atılmasını sağlamak bana biraz değil baya uzak geldi açıkcası bu konuda bir fikrim yok. backlink için en az 6-7 ay beklemeyi düşünüyorum onuda aynı kategoride birsite ile anlaşabilirsem oradan alırım sadece.