Yorumlardan birinde asosyal, içe kapanık biri olduğunuzu yazmışsınız. Patronunuzun sizi işten çıkartmasını haklı göstermek yada yaptığı saçma hareketin doğru olduğunu
söylemiyorum fakat bahsettiğinizden ekip çalışmasına yatkın olmadığınız anlaşılıyor. İş vereniniz bu durumda sizinle çalışmak istemeyebilir fakat bunu bu şekilde değil karşılıklı anlaşma içerisinde gerçekleştirmesi daha doğru
olurmuş. İş hayatı, özellikle ekip çalışmasının olduğu yerlerde içe kapanıklık, asosyellik, depresiflik hoş karşılanan bir durum değil.

Yaklaşık olarak 6 yıldır kurumsal hayatta çalışıyorum. Bu zamana kadar çalıştığım en küçük ekip 14 kişilikti. Son 4 yıldır bir startupda çalışıyorum ve inanın startup şirketleri görebileceğiniz
en zor şirketlerdir. Ekip bir zincirdir ve o zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. İçe kapanık, depresif birisi ekibin diğer fertlerinide etkiler.

Bu sebeple benim size tavsiyem gerekirse bir uzmandan destek alarak asosyellikten, içe kapanık ruh halinden kurtulmaya bakın. Bu hayatınızın her anında karşınıza çıkar.
İş hayatı acımasızdır, savaşçı olmak zorundasınız. Çalıştığınız ortam neyi gerektiriyorsa öyle olmalısınız. (Yalancı, yalaka değil tabii)

Hayatınıza başarılar,