SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam işte herkes farklı, ben de de tam aksine öyle bir iştah var ki, yemek resmen kırmızı çizgim, ve kurdugum disiplini çok kolay bozabiliyorum. 1 günlük kaçamağa bakar, o mide 1 öğünde terkar eski büyüklüğüne gelebiliyor.

ben akşam 9 dan sonra kendimi birşey yememek için zor tutuyorum, karnım gurul kurul, kıvrana kıvrana giriyorum valla yataga =) o kadar acıkıyorum akşam düzgün yememe rağmen
dedigin gibi herkesin bünye farklı hocam.benim iştahım uzun zamandır kapalı,ama oldum olası hasta olursam iştahım açılıyor.biçok insan hasta olunca yemek yiyemez,bu yüzden vücut zayıf düşer hastalıga karşı.bende tam aksine,ne kadar hastaysam o kadar çok yiyorum...bu ara saglıgım yerinde çok şükür,ama agzıma tek lokma bişey koymak gelmiyor içimden.mesela bak bugün sabah 6 gibi uyandım,6 saat olmuş yani ve sadece çay + su içtim.henüz agzıma tek lokma bişey koymadım.4 tane bülbül yuvası almıştım dün,birazdan onları yiycem.kendimi zorlamazsam eger,o tatlıdan başka gece 12de uyuyana kadar hiçbişey yiyemem.geçen aylarda hasta oldumda babamla erkek kardeşimin 3 günde yedigi yemegi 1 günde yiyordum