mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
grand cardone falan gibi bir adam sanırım üstat valla süper bi durum keşke benim de öyle olsaydı

teşekkür ederim hocam

evet üstat bu benim bulduğum birşey değil. yeni nesil squeeze page siteler bayadır var ve kendini ispatlamış bir yöntem aslında.

bu tür sitelerin müşteri referansları zaten olmazsa olmazlar arasında. içeriğine bahsettiğiniz kısımları ekliyorsunuz.
sadece başka bir sayfada yer almıyor. aslında one page, single page sayfalarla aynı mantık. sadece biraz daha dönüşüm odaklı.

diğer yandan firmanın sitesi landing page türünde olabilir.
nitekim trafiğin yönlendirildiği bölüm için squeeze page kullanırlar ayrı olarak.
çünkü buradaki bir fayda da split test yaptığınızda nokta atışı analiz ve geliştirme yapabilmektir.
bilindiği üzere bu testler tek birşeyi ölçmeyi amaçladığından seçenekler arttığında ziyaretçi davranışlarını yorumlamak daha zor olur.
Başarılı bir iş çıkarmışsın hocam tebrik ederim.

Yalnız şöyle bir bilgi paylaşayım. Her siteye squeeze page yapamazsınız. Bir ürün veya hizmet sattığınız siteler de iş görür. Eğer hizmet sektörü değil de ticari bir iş ise mutlaka hakkımızda, iletişim gibi sayfaların olması şart. One page tasarımlar da daha ziyade ajanslar, işletme tanıtımları gibi kategorilerde kullanılabilir.

Bu arada bir arkadaşın da dediği gibi KVKK sözleşmesini mutlaka müşteri bilgileri alıyorken görünür bir yere koyun. Kar elde edeceğiz derken çok büyük cezalar ödemek zorunda kalırsınız. Whatsapp mesajı yerine de SMS mesajı tercih edin. Tanımadığınız kişilerden gelen Whatsapp mesajı dikkate alınmaz. Ben şahsen çok ciddiye almam.