Panthera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ErkanAranci; forumda bu durumu en fazla takip edenlerden biri sizsiniz hocam. Konuya sizi etiketlemek istedim. Sayenizde birçok bilgi edindim sağ olun.

Eğer son tarih buysa hayırlısı olsun. Bir sürü backorder beklemede. Bakalım hangilerini almak nasip olacak. 😀
Rica ederim dostum, İnanın son 2-3 aydır bende takibi bırakmıştım. En son aldığım bilgiyse hukuki süreçlerin tamamlanmadığı yönündeydi. Bu süreç bugün hâla tamamlanmış değil.

Şuana kadar hazırlıklarını tamamlamış bir UÇM (Uyuşmazlık Çözüm Mekanizması) yok. Bu yüzden 29 Eylül 'de açılsa bile itiraz süreçleri hâla arafta kalmış olacak..

BTK 'nın yayınlamış olduğu resmi bir kurul kararı yok (Belki akşam yada yarın yayınlar). Bugün düzenlenen toplantıda 29 Eylül 2022 'de açılsın dendi ancak sadece dendi ve kabul edildi.

Süreci hep beraber göreceğiz. Benim artık merak ettiğim tek kısım itiraz süreçleri.

Çünkü Yaklaşık 1,5 Senedir nic.tr itirazları kabul etmiyor. TRABİS açılsa bile itirazları TRABİS değil Uyuşmazlık Çözüm Mekanizması kurulmadığı için itirazlar kabul edilmemeye devam edecek.

Bir dönem kapanıyor ve geçte olsa yeni bir dönem başlıyor gibi. Hayırlısı olsun artık