Hocam elbette karar senin ama oraya tatile gidiyorsunuz bir de yemek düşünmeyin evde bol bol yaparsınız zaten

Her gün dışarıdan yemek söylenmez kahvaltı yapıcaksın bir de bulaşık yıkayacaksın onla uğraşacaksın yemek bulaşığı var bitmez işler ne gezebilirsin doğru düzgün ne yüzebilirsin

Tabi villa da farklı bi tecrübe herkesin kendi isteği. Ablamlar villada kalmıştı muğla fethiyede ama o bana dedi bunları biz erkekler kendi açımızdan düşünüyoruz ama kadına daha büyük dert oluyor
Hocam ben eşime o yükü tek başına yüklemeyeceğim için ona herhangi bir eziyet olmayacak. Otellere baktım dün bütün günümü buna harcadım sizin de fikir ve önerileriniz üzerine, Lakin gidebileceğimiz en mantıklı otel bize 30k fiyat çıkartıyor. Benim bütçemi de şuan için aşıyor daha evlilik hazırlığı felan 100k civarı para gidecek. Ben ve eşim daha makul fırsatları değerlendirmek istiyoruz o yüzden 4-5gecelik villa 5k tlden başlıyor talebe göre yükseliyor. Yediğim içtiğim ile 10k ile ordan çıkabileceğim. Çok daha makul olacak gibi duruyor. Bir de gelen bütün önerileri değerlendirmeye alıp eşim ile paylaşıyorum beraber bakıyoruz. Tekrardan değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.