Değerli r10 halkını selamlıyorum. Başlığı ilgi çekici olsun diye ekledim, gerçekten takım almak amacıyla satıyorum
Site adresi: Sadece Ciddi Alıcılara Sitenin aylık getirisi: Sitenin açılış tarihi: Kategori, sitenin içeriği nedir: Günlük hit sayısı: 1 - 10 Ziyaretçi kaynağı: Google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü Hosting dahil midir: Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
---
Site adresi: Sadece Ciddi Alıcılara Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 02.2022 Kategori, sitenin içeriği nedir: Gezi Günlük hit sayısı: 1 - 10 Ziyaretçi kaynağı: Google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü Hosting dahil midir: 2 hafta kalabilir Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Goose teması Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Sitede 20 adet ultra kaliteli gezi içeriği bulunuyor. 2 - 3 adet daha içerik girilip adsense hazır hale getirilecek. Bu şekilde devredilecektir. --- Site adresi: Sadece Ciddi Alıcılara Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 05.2022 Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Niche Diş Sağlığı Odaklı Blog Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: Google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü Hosting dahil midir: 2 hafta kalabilir Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Astra teması Yazılım lisans sonlanma zamanı: 1 yıllık lisans Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Niche birkaç kelimemin üzerinde çalışmak için açtığım ancak dönemediğim sitem.
---
Ciddi gördüğüm alıcılar ile site adresleri paylaşılacaktır. 4 site (3 aktif + 1 adsense onaylı domain) için istediğim tutar 3.500 TL'dir. Daha fazla detay için pm talep edebilirsiniz. Saygılarımla....