Kuajsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet hoş hocam, fakat fazla sade.

Sadelikten kastım; Mesela çok güzel sepet iconu oluşturmuşsunuz, hemen bir köşesine sepette kaç ürün olduğunu gösterecek bir bar ekleyebilirsiniz. Sepete ekle butonuna tıkladıkça bunu arttırabilirsiniz. (İnternette bolca örnek olanlardan ilerliyorum)

Mesela menünün arkaplanına opacitysi 0.6 olan bir arka plan verebilirsiniz, hem vitrin alanı gözükmeye devam eder hemde hoş bir görüntü oluşur. Bu arkaplan sitede scroll üstte edilince sabit bir şekilde bizimle inebilir, bu sırada opacity değeri 1 olur ve göz yormaz.

Genel olarak Gölgelendirmeli çalışmalar da ön planda oluyor, yakışacağını düşünüyorum. kaynak

Daha konuşmak istersek birçok çalışma yapılabilir, bunu en iyi siz araştırma yaparak görebilirsiniz. Tavsiyem envatoya girin ve oradaki en popüler Web templateleri inceleyin, orada farkedeceksinizdir, birinin bir yerinde gölge kullanılmıştır ve sizin çok hoşunuza gider bende kendi tasarımıma uygun bir şekilde uyarlıyım dersiniz, böyle böyle gelişebilirsiniz.

Unutmayın ki tasarımın güzelliği kadar mobil tarafı da çok önemlidir, orayı da pek aksatmanızı tavsiye etmem, iyi çalışmalar dilerim
Beklediğim Yorum Çok Teşekkür Ederim