Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya işlerinden sıyrılıp, 1 ay içerisin de Google Adsense uzmanı oluyorsunuz.
Birebir iletişime geçtiğinize dair bir kanıt mevcut mu? Çünkü google adsense bambaşka bir birim. Google Adwords birimiyle karıştırmış olabilir misiniz?

Size iş verecek insanlar neye dayanarak iş vermeli? Bunu kendinize sormanız lazım. Toplu iş alıp vurgun yapmayacağınız ne malum?. Daha geçen gün '' İnstagram Mavi Tik '' alıyorum diyen eleman 20 kişiyi ayakta uyuttu. Bu tür ticaretlerinizde kanıtlama yapmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

ilk olarak adsense işleriyle zaten ilgileniyodum bu platforma başlarken instagram işleriyle başladım adsense işlerine ihtiyac duyulduğunu görünce bu işide yapmaya karar verdim dün arkadaştan işlem aldım 1 e 1 konuşarak hallettik arkadaş güvenerek parayı attı bugünde bir arkadaş önceden kapora parası attı işlemi yapınca geri kalanını atarım dedi onalda 1 e 1 konuştuk anlaştık kanıtları iletiyorum.
kanıtlar aşağıdadır kimseyi dolandırmıyoruz dolandırmak bizim işimiz değil bu arada diğer onaycılar gibide değiliz parayı atın onay tutmazsa iade yapılmaz gibi birşey de yok bizde sonuna kadar onay aldırmak için uğraşırız aldıramazsak parayıda aide ederiz kimsenin parasında gözümüz yok . !