Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Arkadaşlar,

@Sevil; isimli paypal satıcısı olan şahısa 800 TL ödeyerek paypal business hesabı için anlaştık. Ancak bu kişi hesabı açamadığı gibi çamura yattı ve ödememi iade etmedi forumdan banlandı. Araştırınca bu kişinin daha önce bir çok insanı mağdur eden @sercangonlu; multi üyeliği ortaya çıktı. Bu şahısla ilgili yarın Suç duyurusunda bulunacağım. Ancak ondan önce tüm satış yaptığı kanalları tespit ederek Cimer üzerinden maliye bakanlığına ihbarda bulundum.

NOT : Şahısı tanıyor olabilecek herkese ulaştım. Yarın emniyette bu isimlerin bilgisine başvurulmasınıda talep edeceğim.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne yapmış olduğunuz
başvurunuz 2203246109 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.

Konunun açık kalmasını talep ediyorum. Daha önce bu kişi ile ilgili mağduriyet yaşayan varsa lütfen benimle iletişime geçsin ve yarınki suç duyurusuna bunu ekleyeyim. Bu şahısın yaptığı BİLİŞİM SİSTEMLERİNİ ARACI OLARAK KULLANARAK DOLANDIRICILIK'TIR. ve bunun cezası 4 sene ile 10 sene arası hapistir. Bir kaç güne kişi hakkında yaptığım suç duyurusunu konuya ekleyeceğim.

EDIT : @weondie; @Furkanman; @akarakus; @Krynn; @musaucuncu; Bu arkadaşlar @Sevil; multi üyeliği olan @sercangonlu; hesabının mağdurları kendilerinden ricam bu şahısa hangi yolla para yolladıysanız hesap bilgilerini verirseniz hem maliye ye yaptığım şikayete ekleyeyim hemde yarın yapacağım suç duyurusuna ekleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca bu kişiler @Sevil; multi üyeliği olan @sercangonlu; den hesap almışlar hangi hesaba gönderdiklerini bana yazarlarsa yapacağım suç duyurusu için çok faydalı olacak. @HarmBey; @Mrtrclb; @sametekinci; @WanHeda; @Jedintsven; @twistym; @Chipville; @TheKingMAT; @veyselbozdagli; @xdiyar47; @REDNECK; @barkinarga; @StyleLeather; @Cosmostasarim; @YunusEmreCetin; @serdartekgul; @Roadhog; @Hilbey;

Bahsettiğiniz @sercangonlu; kişiden bayağı uzun zaman önce paypal aldım ancak kısa bir süre sonra hesap askıya alındı, içeride de biraz param kalmıştı, Paypal kullanmak zorunda olmak zor bir şey. Ardından @Rex; hocamdan aldım, kimseye kefil olamam ama şu an sorunsuz bir kaç aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ihtiyacı olanlar alabilir. Ödemeyi nereden ve kime yaptığımı hatırlamıyorum.