Herkese merhaba,

başlıkta belirttiğim gibi 2 tane blog sitesinin varlığını iyileştirmek için gerçek anlamda profesyonel destek almak için SEO ile ilgili hemen herkesin tanıyacağı 1, bazı kişilerin tanıyacağı 2 kişi olmak üzere toplamda 3 kişiye iletişim kanallarından ulaştım. İlgili projeleri tanıtıp neler yapılması gerektiğini sordum. Tabii ki forumdaki gibi ücretsiz destek olur musunuz diye mesaj göndermedim 5 binse 5 bin, 10 binse 10 bin neyse paketi, çalışması, önerisi hizmet talep ettim. Fakat ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradım çünkü bloglarını şahsen takip edip çok çok önemli bilgiler edindiğim bu kişiler ilgili projeler ile ilgilenmedi ve bunu dile dahi getirmediler. Görüldü aşamasında kaldık. Üstelik 2 3 kere kendimi hatırlatmama rağmen. Bir tanesi az önce yazmış, "kusura bakmayın çok inceleyemedim size iyi günler" falan yazmış. Bunlar SEO adı altında eğitim veren insanlar ve bilgilerini asla sorgulamıyorum.

Sadece merak ediyorum, projeler küçük gelmiş olsa bile parasını ödeyeceğim. Kaldı ki projeler de içerik üreten, legal olan, +200k tekili olan projeler. biz bildiğimizi kattık bir de uzmanlardan destek alalım bakalım nasıl oluyormuş diyerek yola çıktım ve sonuç 3/3. Maalesef blog siteniz varsa ve profesyonel seo hizmeti almak istiyorsanız benim gibi gidip en iyi 3-4 kişi ya da firmaya uğramayın

deneyimimi buraya yazıyorum ki kayda geçsin. Belki birine bir faydası olur.
İsim falan vermiyorum çamur atmış gibi olmayayım ama hayal kırıklığına uğradım.
Kendilerinin bloglarını severek takip etmeye devam edeceğim elbette.