Elektrik elektronik mühendisliğini bitirmeni tavsiye ederim. Antalya serbest bölgede çalışıyorum. Marine sektöründe elektrik-elektronik mühendislerine çok fazla ihtiyaç var ve buradaki çalışma koşulları ve maaş tatmin edici düzeyde.
Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum. 7 sene oldu mezun olalı IT Sorumlusu olarak çalışıyorum. Bilgisayar programcılığı bölümünden yazılım öğrenme konusunda bilgi sahibi olacağını hiç zannetmiyorum. Şirketlerde yazılımcı olarak çalışmak istiyorsan kesinlikle bilgisayar mühendisliği mezunu kişileri tercih ediyorlar. Hiçbirşey bilmese bile mühendislik diplomasına bakıyorlar.
Sana tavsiyem bölümüne devam et AutoCad alanında kendini geliştir. Otomasyon mühendisliğinede yönelebilirsin.
Yorumunuza katılmıyorum hocam bende bilgisayar programcılığı okuyorum stajımı 4 yıllık elektrik elektronik,bilgisayar mühendisleri arasında yaptım şahsen eşdeğer bilgilere sahiptim, ya da daha çok bilgim vardı onlardan hatta iş teklifi bile aldım staj yaptığım yerden fakat mezun olamadığım için giremedim. Kısacası kişinin kendini ne kadar geliştirdiğine bakıyor olay üniversitelerde zaten sıfırdan bir şey öğretmiyorlar. Kişinin kendisine kalmış gelişimi de her alanda her konuda, 4 yıllık bitirip bir şey bilmeyende çok var ne yazık ki bu ülkede