Selamün Aleyküm hocam,
Ben Cosmotown ve Porkbun'dan transfer ederken hiçbir sorun yaşamadım. Yaşadığın sorun şuan kayıtlı olan firmadan kaynaklı olabilir. Örnek olarak GoDaddy firmasından Google Domains firmasına transfer sürecinde sorun yaşayan, Reddit'te karşılaştığım bir paylaşım var.
(bahsettiğim paylaşım)
Fakat buradaki arkadaş önce kayıtlı e-posta adresine erişemiyordu daha sonra erişim sağladı bu seferde onay için gönderilen e-postada yer alan bağlantı onay işlemi yapmıyordu. Sizde de benzer bir durum var sanırım. Aynı paylaşımda, aynı firmaları kullanırken sorun yaşayan başka bir arkadaşın, kendi problemini nasıl çözdüğünü anlatan bir yorumu var.
(bahsettiğim yorum)
Arkadaşın dediği şekilde ise destek ekibinde bilgili bir kişiyi bulmanız gerekecek. Umarım en kısa sürece çözüme kavuşur.
Hocam çok teşekkurler öncelikle dün akşama kadar baktım türkiye partnerleri ile görüştüm bir çoğu destek veremiyor google mx kayıtları ile alakalı olacağı söylendi cloudflareye mx kayıtlarını girdim. hepsini girdikten sonra yine aynı şekilde sorun devam etmekte. Ciddi vakit aldı enteresan olan diğer iki firma birtanesi isimtescil diğeride hostingerdi domainleri taşıdğım firmalar her ikisinden gelen domainde aynı şekilde tamamlanmadı ve doğrulama gerçekleştirmiyor. Dün google diğer uygulamaları üzerinden iletişim kurmaya çalıştım fakat ordanda sonuç alamadım saçma birşey söyleyeyim türkiyede google partneri olup domains.google bilmeyen partnerler var valla yani basit birşey olsa gerek daha önce hiçbir domain taşıma işleminde cloudflare hatası yaşamadım. İlk defa bu oldu workspace panelinden çözebilirsiniz dedi 14 gün ücretsiz sürümü başlatıp oradanda çözmeye çalıştım hala Domains.google üzerinde taşınmasına rağmen panelde domainlerimde ünlem işareti ve sorunlu görünmekte. Konu ile ilgili domainsin support adresleri felan giç biri geri dönmedi spam ve bütün ayarllarımı kontrol ettim malesef mail gelmiyor.