Geçen ay aynı mantıkla çalışan bir bot kullandım 1200 dolar ile girdim ilk 3 gün kâr verdi sonra btc düşünce 105 dolar zarar ettirdi ben dahada düşmeden durdurdum botu btc stabil olunca başlatırım diye btc 25k iken durdurmuştum dahada düştü saten sonra 1 hafta önce falan tekrar başlattık bu seferde btc stabilken zarar ettirdi 17 dolar zarar edince bende sinirlendim çıktım bidahada girmem girmenizide tavsiye etmem 🤣
Bot gün içerisindeki dalgalanmalardan kazanıyor, yani btc bir günde 2x de yapsa benim karım normal bir gündekiyle aynı olur,
Zaten önce uzun vadeli mi diye sordum ondan sonra yazma kararı aldım, backtestlerde bot borsa çöküşlerinde %35-%40 oranında zarar da ediyordu ama gün içerisindeki dalgalanmalar ile zamanla toparlayıp üstüne kat kat koyup devam ediyordu, bu gün btc 30.000 desek ve gelecek yıl bu gün de in çık yaparak 30.000 de olsun bot ortalama %5000 kar oranı yakalayabilir. %2300'de dalgalanması olmayan coinler üzerindeki testlerden elde edilmiş veridir.
Ek: Borsa sabrı olanlara kazandırır, her zaman iniş çıkışlar oluyor ve bunu değerlendirebilen insanlar kazanıyor.