REOREO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir kardeşimiz de aldı. 8 ay sonra çalındı. Kesinlikle kasko yapın biraz fazla çıkar ama en azından komple gitmesin. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Hocam bulunduğum yer de kapalı garaj ve bekçili olan bir yerde muhafaza ediyorum ilk fırsatta kasko yaptıracağım biraz bütçemi zorladım asgari ücretle bi hayli zor olacak ama aklımda kasko çok teşekkür ederim.

Lyra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, ben de yakın zamanda ilk motosikletim olarak Dominar D250 aldım. İkimize de kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah. Çok güzel alet. Ne kadara aldınız bu arada?
Sizlere de hayırlı uğurlu olsun hocam ns200 almayı düşünüyordum aslında ama 1 ay beklemek yerine biraz aceleci davranıp mt-25 almak nasip oldu Dominar 250'de çok güzel makina 84.xxx' Tlye geldi hocam bana

amrdvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şekilli şukullu birşey beğendim valla. Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.
Hocam hep sadelikten yanaydım bu sefer böyle bir şey oldu çok teşekkür ederim çok sağolun

zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güle güle ve çok dikkatli kullanın, Motor kullanırken kaporta sizsiniz bunu hiçbir zaman unutmayın, Allah kaza bela vermesin inşallah
Çok teşekkür ederim hocam amin kazasız belasız inşallah

brnkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 Plaka? Tekerinize taş değmesin
Hocam Çanakkale'den alıp geldim motoru
kSalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun kaça aldınız acaba
84.xxx TL'ye geldi hocam

KOLCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekipmana dikkat. Güzel sürüşler. Ben de başladım
Hocam ekipman önerin olursa şunu al bunu al dediğin dikkate alırım dediklerini sizlere de hayırlı olsun ben scooterdan vitesliye geçtim biraz zor geliyor ama alışacağım

mselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun güzel bir seçim yapmışsın. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bende 12 yıldır motor kullanıyorum şuan 1000RR kullanıcısıyım Eğer aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Abi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için motorunun maşallahı var nazar değmesin, scooter'dan vitesliye geçiş yaptım o beni biraz zorluyor tavsiyelerin var ise muhakkak dikkate alırım koruma takozlarını çoğu insan önermiyor öneren de var koruma demiri yaptırmayı düşünüyorum bu konuda önerin var ise abi tavsiyelerini bekliyorum ve ekipman konusun da şu iyi olur bunu al dediklerin olursa onları da dikkate alırım tekerine taş değmesin