sayın hocalarim normal şartlarda 1 yıl tahuut süresi bu doldurmus ve yeni tahuut e onay vermemiş se dediğiniz şey geçerli ama kullanci kendi rızası ile 2. Defa tahhut başlatıyor sonuç olarak tekrardan 1 yıllık tahhut oluyor 1yili aşan tahhut lerde cayma bedeli ödemezsiniz diye bir şey yoktur sonuç olarak resmi bir şeklide onay veriyorsunuz bunu şöyle orneklendirme yapmak istiyorum siz kredi çekiyor sunuz 24 ay vaadeli siz bunu 1 yıl ödeyip te sonradan ödemm gibi bir tavır da bulunamazsiniz çünkü belirli bir mal ve hizmet karşılığı anlaşma yapıyorsunuz aynı bunun gibi abonelikler de de anlaşma var hakem heyeti alıcı yu koruduğu gibi satıcıyı da koruyor bunu da göz önünde bulundurmak ta fayda var dinlediğiniz için teşekkür ederim
Hocam bu tür terimleri kullanmayı sevmiyorum ama cahilce yorum yapmayın lütfen. Sözleşmede 12 ay üzeri taahhüt geçiyorsa o taahhütün geçerliliği yoktur.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20131128-1.htm 54. madde 4. kısım
Alıntı
Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.
Bu da itirazda bulunmak isteyenlere başvuru örneğidir. Başvuru sonucunda iadeyi almış bulunmaktayım. Kulaktan dolma bilgilere itimat etmeyin. Kanun apaçık bir şekilde yazıyor. Kendini kanundan üstün, bilgili sanan kişiler var. Resmi gazete linkini de konuya ekledim. Konu yoruma kapalı bir konu olmasına rağmen insanları yanlış yönlendiren var garip bir şekilde.
Alıntı
Merhaba,
Ben Resmi Gazate'de 28 Kasım 2013 tarihinde yayınlanmış TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'un 52. madde 4. kısımda yazana güvenerek 24 ay yani maddede belirtilenden uzun olan taahhütümü iptal ettim. Bunun ardından tarafıma 1040,78 TL'lik bir cayma bedeli yansıtıldı. Bunun yanında taahhüt edilen hizmeti de sürekli kesintiler yüzünden sağlayamadılar. Defalarca kez müşteri hizmetlerini arayarak sorunu bildirdim. Sorun yaşadığım firma VODAFONE NET İLETİŞİM HİZMETLER A.Ş fatura numarası xxxxx . Bana iletilen faturayı dosya olarak ekliyorum. Faturanın yasalara göre düzenlenmesini hakkında sizden yardım talep ediyorum.
@ReH; kimseyi dinlemeden yukarıdaki örneğe benzer itiraz yazıp gönderin.