adasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüketici heyetine dilekçe ile başvur de ki tarafıma cayma bedeli yansıtılmadan aboneliğimin iptal edilmesini talep ediyorum de 2 haftaya mevzu çözülür
ReH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Talep türü ne olmalı.
bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme
batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir açıklama yaparak itiraz etmeyin. Resmi gazetede yayınlanan kararı maddesini vs. ekleyin hepsini öyle yazın. Yoksa kabul etmiyorlar şikayeti yetersiz diye. Konu bile açmıştım r10 da. Şikayeti reddettiler. Ödemeyi yaptım cimere şikayet ettim detaylı bir şekilde ilk onlarda bir şey yapamayız dediler. 1 hafta sonra da bizi haklı bulup iade gerçekleşti.
evet daha hızlı bir süreç olur haklısınız
sayın hocalarim normal şartlarda 1 yıl tahuut süresi bu doldurmus ve yeni tahuut e onay vermemiş se dediğiniz şey geçerli ama kullanci kendi rızası ile 2. Defa tahhut başlatıyor sonuç olarak tekrardan 1 yıllık tahhut oluyor 1yili aşan tahhut lerde cayma bedeli ödemezsiniz diye bir şey yoktur sonuç olarak resmi bir şeklide onay veriyorsunuz bunu şöyle orneklendirme yapmak istiyorum siz kredi çekiyor sunuz 24 ay vaadeli siz bunu 1 yıl ödeyip te sonradan ödemm gibi bir tavır da bulunamazsiniz çünkü belirli bir mal ve hizmet karşılığı anlaşma yapıyorsunuz aynı bunun gibi abonelikler de de anlaşma var hakem heyeti alıcı yu koruduğu gibi satıcıyı da koruyor bunu da göz önünde bulundurmak ta fayda var dinlediğiniz için teşekkür ederim