Bakery i pasif hale getir niye kullanıyorsun ki teman anladığım kadarıyla iki temayıda destekliyor ve hazırladıkları şablonları iki eklenti içinde sunuyor ama sen ikisinide kullanmak istiyorsun gibi bir durum ortaya çıkıyor
evet malesef öyle bir durum var . ben bu temayı çok uzun zamandır kullanıyorum. birçok düzenleme wp bakery göre düzenlendi ve bazı satın alınan gerekli eklentiler wp bakery göre satın alındı
tema elementoru desteklemeye 1-2 aydır başladı fakat problem kesinlikle wp bakery ile alakalı değil yani eklentinin elementor ile çalışması ve wp bakery ile bir uyumsuzluğu söz konus değil çünkü wp bakery devre dışı bırakıncada sorun devam ediyor . bunu eklentinin yazarına izah ettim ama derdimi izah edemedim. php . ve jva scirpt bilen bu hatayı çözer . ayrıca temanın kendi şablonlarını kullanmadım . oluşturduğum hizmetler için ekstra şablonlar satın aldım. bu ekstra şablonların bir çoğuda bu eklentinin kurulmasını öneriyor. fakat bu eklentinin tema yazarı ile bir alakası yok onun için tema yazarına bu konu için soru sorma şansım yok tşk