selamlar dostlar

soru açık, kindar birisi misiniz? kimine göre karakter, kimine göre gurur, kimine göre burçlar falan

bazı insanlar (ben de dahil) acayip kin tutar, bazıları ise ama affetmek büyüklükten, ama sallamamazlıktan, unutur gider.

siz hangi gruptasınız, ve de bunun hayatınızdaki olumlu/olumsuz etkileri nelerdir?

kendimden örnek verecek olursam,

bir insandan 2.. kez üst üste kazık yeme / kötülük görme olasılıgım sıfır ama kötü tarafı ise en büyük aşk, nefretle başlar kapsamı dışındayım otomatik olarak. Diğer bir deyişle, belki de sonradan kazanabileceğim ve çok iyi bağlantılar kurabileceğim insanların kapısını sonuna kadar kapatıyor olmam. Yapılan yamugu asla unutamıyor ve affedemiyorum. Bu her zaman bütünsel bir kindarlık şeklinde olmuyor, ancak bir A kişisinden X konusunda herhangi bir kötülük gördüysem, onu asla unutmam ve bir gün gelir de X konusunda benzer durumlarda kişiler yer değiştirirse, o anki ilişki durumumuz ne olursa olsun onun acısını çıkarırım. Kısacası birisiyle bir hesabım var ise, bana zarar vermeyecek, ahlaki ve hukuki değerleri aşmayacak düzeyde üzerinden 20 yıl da geçse bu dünyada görme eğilimindeyim.