Merhabalar;

Forum dışı bir arkadaştan paket satış sitesi almıştım ve google reklam ile bütçe ayırıp gelir elde etmeyi düşünüyordum. Daha sonrasında bu bütçeyi bulamadığımdan siteyi forum içerisinde dün 500₺ den açık arttırmaya koydum. Oysa siteye harcanan para 1150₺ civarıydı. 1 kişi bile teklif vermedi ve bende insanlar iyi ve kaliteyi ucuz fiyattan koyunca ilgi göstermemelerine şaşırıp satışı iptal ettim çünkü sistemi zararına satıyordum. İlgi gösterilememesi normal fakat 10/10 hazır bir sisteme dip fiyattan satıyorken benden daha az eklentili ve düzensiz bir sistrmi satışa koyanlara ilgi var. Sanırım fiyat uygun olunca insanlar kuşlulanıyorlar

Herneyse iptal edilen paket satıştan sonrs farklı bir teknikle farklı yerlerde 3 dk lık bir uğraşla bugun 35-86-170₺ lik 3 satış yaptım yani toplamda 291₺ lik bir satış gerçekleştirdim üstelik maaiyetim 10-20₺ arası Giderim ise 40-45₺ yani totalde 3dk lık bir işlemle 250₺ kâr bıraktı. Şimdi bir anda asılmadan yavaş yavaş aynı işlemleri yapıp müşterileri sisteme bağlayıp eksta gönderim ve ilgiyle satışları arttırmayı düşünüyorum. İyi ki satılmamış iyiki son birşey yapmışım diyorum. Siz siz olun kendi kafanızı tek birşeye odaklamayın yeniliklere açık olup hemen sıkışıp vazgeçmeyin.

geldeoynama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izniyle profilimde paket satış sitemi satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilir, konu sahibi izin vermezse mesajı sileceğim.