1 haftaya FED toplantısı var ve yönünü muhtemelen yine bu toplantı belirleyecektir. 0.75 düşünülüyor, son gelen haberlere göre 1 puan olarak yapılabileceği konuşuluyor. Eğer ürün alınacaksa bu toplantı beklenmeli diye düşünüyorum. İyi gidiyor gibi gözüküyor ama yanıltıcı olabilir.

Coin piyasasında 6 yıllık tecrübeme dayanarak düşüşler genelde kademeli olur, yükselişler ise daha sert olur. Yine kademeli yükseliyor, benim görüşüm yine geri geleceği yönünde ki emirleri de buna göre kurdum.

Anlık bekleyen emirler;
avax 14$ - 2. emir 12$
sol 25 $- 2. emir 21 $
eth 800 $- 2. emir 720 $

Tabi ki yatırım tavsiyesi değil bu söylediklerim, tecrübeyle sabit çıkarımlar. Zaten piyasada kaybedenlerin %90'ı treni kaçırdım korkusuyla (fomo) kaybediyor. Sakin olup yatırımları uzun vadede tutmakta fayda var. Borsa, emtia vb. yerlerde de aynı taktiği uygularsanız kaybetmezsiniz.