Ne kadar verdiniz acaba ? Ayrı ayrı fiyatlarını biliyor musunuz?
memorial hastanesi prof.dr'a oldum (en iyisi oydu bölümde 4 doktor var diğer üçüde yapıyor onlar op.dr tecrübe olarak prof'a güvenmek istedim) 9500 TL 1 gece kalma oda fiyatı + ameliyat + ameliyat öncesi testler (ekg ve kan testi) dahil. total fiyat. medical parkta 7 bin civarı fiyat çıktı ortalama fiyatı 6-7 bin bandında aslında.
allianz özel sağlık sigortam vardı poliçem karşılamadı normalde %100 karşılar fakat benim yaptıralı 1 yıl oldu 3.yılda karşılıyormuş, poliçeye göre değişir eğer mevcutsa ücretsiz bile olabilirsiniz bir ihtimal.
1 hafta tampon kaldı, muayene gittim tamponları aldı onlar ücretsizdi, 15 gün oksijenli su kullandım sonra yine son olarak durumu merak edip gittim gayet güzel gelişme olduğunu iletti ve suyuda bıraktım. şuanda dikkat ederek darbesiz yaşıyorum, burnumda tıkanma olmuyor. performans 8,5/10.