Öncelikl umarım kısa sürede kurtulursunuz,defalarca nikotin bandı ve sakızlarıyla elektronik sigara ve nargile gibi pek çok şeyle bırakmayı denemiştim fakat başaramamıştım 1 ay kadar önce günde 2.5 paket civarı içiyordum (11 yıl kadar kullandım) bir anda bırakmayı kafaya koydum ve paketi olduğu gibi atıp bıraktım (hep paket bitsin öyle bırakırım gibi düşüncelerle hareket ediyordum belki buda etkili olmuştur) ilk 2 hafta krizleri sakız ve yemekle idare ettim nerdeye 1 ay kadar sigara içilen ortamlardan ve alkolden uzak durdum (gecen hafta gece takılırken canım çok istedi ve 1 adet yaktım ilk duman biraz garipti 2.duman midemi bulandırdı olduğu gibi söndürdüm sigarayı şükür) şuan sabahları dinç kalkıyorum ağzımda b.k tadı olmuyor kendimi daha enerjik hissediyorum ve dopaminden kaynaklı olsa gerek zaman çok hızlı geçiyor balgam denen birşey yok rahat nefes alıp daha mutlu oluyorsunuz kısaca 1 ay kadar dayanabilirseniz artık tamamen iğreneceksiniz ve hayat kaliteniz artacak bu bahsettiğim etkilerde umarım sizde bir motivasyon yaratır 😊

Paradan tasarruf olarak bakıp bırakamazsınız çünkü sigara parası yine başka şeylere gidiyor illaki yerini dolduruyorsunuz sadece finansal nedenlerle bırakmak imkansız gibi birşey maalesef