Site adresi: pm ile iletilecek ( kaliteli akılda kalıcı bir domaindir)
Site için istenen fiyat: 500₺
Sitenin aylık getirisi: Yok.Hiç reklam çalışması veya para kazanılması için birşeyler yapmadım hite odaklandım o yüzden gelir yok
Sitenin açılış tarihi: 15-02-2022
DA / PA Değerleri: 3/30
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber sitesi
Günlük hit sayısı: Genellikle günlük düzenli 10-100 arası hit alıyor ancak bazı günler 200. 300,400 bazı günler 1000 hit geldiği bile olmuştur
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin Yaşı: 5 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tema ve tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet, Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Adsense onay : Yok ( Başvurmadım ama başvurulursa onay alabilir almasa bile 10-15 tane özgün makale ekleyip alabileceğinizi düşünüyorum)
Eklemek istediklerim :
- Google news kayıtlıdır.
-İç seo çalışması yapılmıştır
-Search console ayarları yapılmıştır
-Siteye ilk kurulduktan 2 hafta sonra 250 tllik backlink paketi alınmıştır ardından bir ay sonra 50 tllik backlink paketi daha alınmıştır.
-Site çok hızlı index almaktadır google üzerinde 3 binden fazla index almış makaleler mevcuttur.
-Site içerisinde wbots kullanılmıştır aylık 60 tl maliyeti vardır ama siz ek bir yazılım kurarak veya elle içerik girip bu maliyeti saf dışı bırakabilirsiniz..Son yaklaşık bir aydır içerik girişi olmamıştır buna rağmen yine günlük hiti mevcuttur.
-Site mailiyle birlikte teslim edilecektir ancak domain başka mailde olduğu için taşınacaktır.
-Sitenin google search Console istatistiklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

https://www.hizliresim.com/desu1fg
Whatsapp iletişim >>> Tikla