Selamlar,
Bazı önerilere tam katılmıyorum. İlk olarak güzellik merkezi hizmetleri biraz güven ilişkisine bağlı ve müşteri potansiyeliniz kadın ağırlıklı olduğu için direk " güzellik merkezi " diye yazıp ilk çıkan numarayı arayarak randevu almayacaktır. Aslın stratejiyi persona olayını biraz araştırın. Kadınlar araştırıyor ve belli bir süre sonra hizmet almaya başlar ve devam ediyor. Bundan dolayı sektörünüz hizmetleriniz ve kalite açısından vurgulamanızdır.
Reklamlarda tek bir yöntem olmadığı için biraz strateji oluşturun. Sektör de Yaş ve Sosyo - Ekonomik Duruma göre reklam planı çıkarabilirsiniz. Çünkü ben Facebook 35 Yaş üzerine " Güzelliğinizi Yeniden Keşfedin " diye bir slogan kullanırken daha küçüklere farklı sloganlar ve kampanyalar ile....
@ospakli; hocamın dediği gibi bütçenizi bir yere ayırmayın ve ilk reklamlarda biraz deneme yapın ve karşılaştırın.
Bende yazdım da yazdım

Başarılar dilerim.
Yazınız, fikriniz ve görüşünüzün benim için çok değerlidir, zaman ayırıp paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Attığımız adımlarda paylaşmış olduğumuz tecrübeleri göz önünde bulunduracağız.