Merhaba,
Her üyelik tipinin belli sayıda haftalık açık artırma açma limiti var.
Ancak burada bir yozlaşma ve kötüye kullanım mevcut.
Bir hizmet sürekli açık artırma yapılıyorsa o hizmetin değeri tartışılır.
Açık artırma yapan kişi, genellikle "ne koparsam kâr" kafasıyla spam açık artırma açıyor.
Hemen Al 1000 lira ama 100 liraya-70 liraya satıyor her gün aynı ürünü.
Bir şey 1000 liraysa 1000 liradır. Biraz pazarlık olur bir şey olur, sen bu hizmeti 70 liraya satmayı nasıl göze alabiliyorsun? Hayır madem satacaksın 1000 lira niye yazıyorsun!
Bu durum, 10 küsur yıllık dijital satış tecrübeme göre sahtekarlıktır.
Forum yönetiminden ricam, söylediklerimi en iyi siz anlamışsınızdır, belki anlatamadıklarımı bile. O yüzden lütfen gerekeni yapınız.
Şu anki gidişat bence çok kötü.
Bir kurumsal üyenin haftada 10 tane açık artırma açması, her yeri rehin alması ve yukarıda belirttiğim gibi "ne koparırsam kâr" mantığıyla hareket etmesi sizce makul mü etik mi?
Açık artırma açma sayıları çok yüksek.
--------------------------
Ayrıca çoğu satıcı, kural açıklarını suistimal ediyor. Bir şekilde kılıfına uydurup ana konunun aynısını tekrar açabiliyor. Bu dediğim için şu denebilir "bildirsene kardeşim"
Bildiriyorum zaten, gereken de yapılıyordur. Ama ya ceza caydırıcı değil ya da kılıfına uydurduğu için moderatörün eli kolu bağlanıyor.

Bu söylediklerimin hepsi bir durum tespitidir.
İyi forumlar.