Dediğiniz işlemi uyguladım fakat tekrar aynı hata ile karşılaştım, açıkçası yıllar önce çalıştığım gazetenin web sitesi için kendi adıma AdSense almıştım fakat o tarafta nasıl yaparım bilmiyorum. Dediğiniz gibi bir hesap aldığımda da kendi adıma ödemeyi nasıl alacağım? Başkası adına ödeme alırsam da ilerleyen günlerde vergi vs. sorunu olmaz mı?
adsense daha çok,hesap açılırken kullanılan bilgilerden yakalıyor.yani siz şimdi bu hesabı kapatıp,aynı bilgilerle yeni adsense açsanızda çok büyük ihtimalle yine aynı hatayı alacaksınız.ama,başka bi arkadaştan gidip,senin bilgilerinle alakası olmayacak şekilde açılmış bi hesap alırsan büyük oranda yırtarsın bu işten.ben hiç degiştirmedim ama hesap satan arkadaşlar daha iyi bilir tabi,muhtemelen hesabı aldıktan sonra isim bölümünden kendi adını ekleyebilirsin,o kadarcık şeyden sorun çıkmaz.aldıgın hesap pinli olmayacak,içerisinde bi site filan olmayacak.sen alıp kendi siteni ekleyeceksin,onaya göndereceksin.aynı hatayı alma ihtimalin (eger sen eski hesaptaki telefon filan bilgilerini burayada girmezsen) yok denecek kadar düşük bi orandır.
https://www.r10.net/adsense-hesap-al...9899989-a.html
mesela bu konudaki adsense hesapları daha çok bu tür durumlar için kullanılır.konu sahibi daha iyi bilir dedigim gibi ama alınca sadece isim degiştirmen sorun olmayacaktır.bence...