Başlangıç aşamasında deneyin, gönderin maili; çok sayıda ücretsiz temalardan faydalanırsınız. Baktınız işler iyi gidiyor, yatırım yapın.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam
ben size olacakları söyliyim hocam.
şuan belki yan gelir, belki ihtiyacım yok ama maksat gelir olsun diye giriyorsunuz bu işe. cüzi de olsa kazanayım diyorsunuz. 200-300 liralara iş yapacaksınız, bu sizi mutlu edecek.
ancak 3-5 yıl sonra, bu iş geçiminizi sağlayacak iş oldugunda, yine aynı paraları kazanacaksınız. sanmayın ki wordpress iste kurarak tecrübe kazandıkça binlerce tl alacaksınız. çünkü siz kendinizi büyüttüğünüzd,e şuanki yerinizi başkaları dolduracak. ortaokul öğrencileri var wp kurarak para kazanmaya çalışan.
Türkiye'de wp işi ile, reelden çok yağlı bir networkun yoksa para kazanmak hayal. Yani forumlardan, frelance platformlarından gelen işlerle hiç durmadan çalışsan geçinemezsin, piyasa acayip ölücü. TR bazlı iş yapacaksanız, ve gerçekten çok paraya ihtiyacınzı yoksa, vaktinizi daha uzmanlık gerektiren, herkesin el atamadıgı işlere ayırın derim.
wordpress siteyi herkes kurar, ama mesela herkes eklenti yazamaz, tema editleyemez vs. yazılım, seo vs. öğrenin derim
Düşük fiyattan satmayacağım hocam hele 200 300 gibi bir rakama allah göstermesin zaten bir hosting ve domain 300 400 TL gibi fiyatları mevcut ve sadece başlangıç aşamasında bunu yapmak istiyorum bu sektörde çok fazla kişi mevcut haklısınız ama mesela bir web sitesini hızlandırmak kolay bir şey değil bir iki eğitim izleyerek yapılamaz diye düşünmekteyim demek istediğim işimizi iyi yaptığımız halde o kadar kişi içinden alıcımız bulunur ekstra olarak bir yandan php öğrenmeye çalışıyorum kendimi geliştirmek için