CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin şikayeti ortak. Fakat inanıyorum ki yakın gelecekte buna müdahale edilecek yoksa Google TR yayıncılarını teker teker kaybettiğinin farkında. AdSense TR sadece haber sitelerinden ibaret değildir, büyük çoğunluğu oluşturan blog sitelerinin tavrı belirleyici olur.

hocam millet acından ölüyor, bu ülkede kimsenin hiç bir ekmek kapısına posta koyacak, tavır koyacak hali kalmadı malesef. herkes ağlıyor ediyor ama cebindeki 1 kuruştan olmamak için de (haklı olarak herkes ekmek derdinde) abi çekiyor her otoriteye.

posta koyulacaksa, google a gelene kadar çok posta koyacagımız yer var.

forumda hakkı 200-300 tl olan işler 30-40 liralara yapılıyor, var mı posta koyabilen? ben kullanmıyorum diyebilen?

özel sektörde insanların kamı emiliyor, varmı posta koyabilen, ben çalışmıyorum diyebilen?

tavır koyamayız hocam malesef. ayrıca adsensenin suçu ne? senin ülken fakirse, paranın kıymeti yoksa, reklamverenler ölücüyse... adsense ne yapsın.

bu arada bu sözlüm size değil, Google'a atıp tutanlara. bu insanlar da Google'a b*k atmayı bıraksın artık, şöyle d0landırıcı, böyle kazıklayıcı, arkadaşom d0landırıcıysa sen de ısrarla kullanarak suça ortak oluyorsun, bu kadar şikayetin var, madem d0landırıcı, hakkını yiyor. kullanma o zaman, yayınlama reklamını.