Geçenlerde PAYTR başvurusu alıp sitelerimde entegre edip bu firma üzerinden ödeme alayım dedim ve mail attım.
Gönderdiğim mailde;
"Merhaba, PAYTR ödeme alt yapısını birden fazla sayfamda kullanmak istiyorum bu yüzden hizmet almak istiyorum. Saygılarımla, John..."
Cevap;
"Merhaba, PAYTR ödeme alt yapısını kullanabilmeniz için vergi levhası vs. göndermeniz lazım."
Yanıtım;
"Merhaba, istemiş olduğunuz belgeler ekte mevcuttur."
Cevap;
"Merhaba, hangi sitelerinizde kullanacaksınız"
Yanıtım;
"Merhaba, bla.com, blabla.com, blablabla.com, ... gibi bir den fazla web sitemde kullanacağım ve buna ek olarak doublebla.com web sitesinde hemen test için kullanacağım. Lakin web sitesi henüz yapım aşamasında test etmem mümkün mü?" (Test derken site neredeyse hazır ufak tefek bir kaç hata var ki o da admin panelde ödeme gelip gelmediğini ve sitede bakiye olarak yansıdığını görmek adına test yapıcam sadece bu)
Cevap;
"Merhaba, web siteniz yapım aşamasında olduğu için ödeme hizmetini size sağlayamıyoruz. Tamamlandıktan sonra mail atın."
Yanıtım;
"Merhaba, teşekkürler gerek kalmadı. İyi çalışmalar."
Yani gerçektir kanıtlayabilirim.
Aslında sistemi sağlasalardı 17'ye yakın küçük çaplı yönettiğim firmaların ve firmamın entegrasyonlarını sağlayıp ödeme yöntemlerini kredi kartı alt yapısını PAYTR üzerinden sağlamaktı ama cevabı dalga geçer gibi vermeleri yüzünden bankalar ile anlaşmak durumunda kaldım ki iyi ki de kalmışım komisyonları neredeyse yok hatta bazıları almıyor bile. (6-9 ay gibi süreliğine)