Noktalama kısmına ben takılmıyorum hocam o yüzden kendim de dikkat etmiyorum , sadece yanlış yazılan kelimeler dikkatimi çekiyor
Uzun paragraflarda noktalama işaretleri tabi önemli ama burada kullanmasam da sorun olmayacağını düşündüm
Bu bizim dilimiz , konuştuğumuz dili doğru bir şekilde yazıya aktarmamız gerekir. Tabi ki yazarken bazı hatalar yapabiliriz ama önemli olan doğrusunu bilip YANLIŞLIKLA yazım yanlışı yapmaktır .
Burada demişsiniz ki dil bizim dilimiz. Yazım yanlışı yapan diğer arkadaşlar da "Yazım kısmına ben takılmıyorum hocam o yüzden dikkat etmiyorum" diyebilirler.
Ayrıca doğrusunu bilerek yanlış yapıyorsunuz yani ve doğrusunu bilerek yanlış yapan arkadaşlardan rahatsız oluyorsunuz. 😀