Merhaba ,
34 yaşında 2 arkadaşız, ben 10 yıl önce evlendim arkadaşımda 3 yıl önce evlendi.
İlk başlarda ailece çok iyiydik ama eşi şu 1 yılda üstümüz de çok baskı kuruyor, haftada bir gün gezip tozuyoruz bisiklete biniyoruz, bazen beraber arkadaşımla yemeğe kaçıyoruz. Benim eşim onu çocukluktan tanıdığı için hiç bir sorun yaratmıyor ne para konusunda ne gezmemiz, görüşmemiz konusunda
Eşim, eşi ile geçtiğimiz yıl para mevzusu yüzünden tartıştı , sürekli onların gittiğimiz yerlerde para ödediğini söyleyerek eşime laf söylemiş eşimde altta kalmadan lafını vermiş ama ondan sonra olay tamamen çıkmaza girdi.
Kadın bizimle konuşmuyor bir araya gelmek istemiyor ama eşim, ben ve arkadaşım aslında çok mutluydu
Biz aradan çıkınca arkadaşım ve eşi de mutlu oluyor
Sürekli onlar ödemiyor ki çocukluğumuzdan beri arkadaşımla para hesabı yapmadık , misal geçen buradan bir arkadaş İstanbul/Fatih ilçesinde bir etçi paylaşmıştı aradım bunu gittik , Sancaktepe den yola çıktık benzini ben doldurdum gittiğimiz yerde de o yemekleri ödedi sonra evine bıraktım bazen de tam tersini o yapıyor
Yani ya arkadaşım ile arkadaşlığımızı sonlandıracağız ki o da hiç istemiyor bazen gizli gizli görüşüyoruz
Yada arkadaşım eşini boşayacak ki onlarda birbirini çok seviyor
Eşi biraz para kısmını çok seviyor ama şunu anlayamadı aramız da para lafı hiç olmadı o gelene kadar , misal benim bankamatik kartım arkadaşımda duruyor bazen hiç sormuyor hiç de para eksilmiyor
Arada güven söz konusu
Şimdi ben ne yapayım ? Tek kardeşim dediğim adam ile benim mutluluğum mu yoksa onun eşi ile mutluluğumu
Lan geçen hafta denize kaçarak gittik yüzüp geri geldik eşine başkaları ile gittiğini söylemiş bende farklı bir yerde resim paylaştım orada zannetti bizi
Lütfen yardım !!!