Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hayvanserver formu açın ve oraya takılın forum zamanla geliştimi zaten oraya firmalar reklam vermek isteyecektir sizde mama karşılığı reklamlarını koyarsınız. Hemen olmaz ama bu tarz forumlarda bir yere gelmek daha kolay. Örnek su kaplumbağası olan ve bu konu ile ilgili bilgi almak isteyen konu açan soru soran çok kişi var. Hatta böyle bir dorum vardı. Belki biraz zaman alır ama forum büyüdükçe inanılmaz bir hite ve gelire sahip olabilir. Çok daha büyük kitlelere yardım edebilirsiniz. Önce biraz konu paylaşarak başlarsın zaten kitle çoğaldı mı soru soranların sorularını cevaplayabilirsiniz.

Diğer basit bir seçenek sürekli youtube short videoları. Ben sürekli yabacı kanalları izliyorum ve böyle geyiklerle video çeken bir abimiz var 350 bin abone yapmış hergün 1 dk bir short atıyor. Muz yediriyor akrpuz vas. Zaten bir noktadan sonra abone artarsa bir tane alışveriş sitesi kurup destek amaçlı tsirt veya benzeri ürünleri sattırabilirsiniz. Yabancı bir kanal olabilir zaten bu tarz videoları çekenler pek konuşmuyor başlık yazıp tüm dünyı hedefleyebilirsiniz. Youtubede ilerlemek çok hızlı oluyor. Birkaç sene önce bir çocucugu takip ediyordum sadece su kaplumbağalarını beleyerek milyon aboneyi geçmişti

Aklıma gelen seçenekler bunlar
Bizim fikrimizden 2kat daha iyi hocam bunun üzerine yoğunlaşabiliriz. Destek verdiğiniz için teşekkür ederim