Açılan Yalan Konu :
https://www.r10.net/off-topic/329417...cim-var-2.html
AyAjans sahibi ile önceden çalışmışlığımız mevcuttur.
Bu konuyla ilgili konu açmak istedim. Bugün hakkında yalan yanlış konu açıp iftira atan arkadaşın kendini bu denli üste çıkarması ister istemez insanı sinirlendirmektedir.
R10 üzerinde ki şikayet konusu sonucu açıklandıktan sonra AyAjans sahibi yetkili adminle görüşüp iade yapmıyacağını bildirip uzaklaştırmayı kabul etmiştir.
Ve karşı tarafa iade yapmayacağını mesaj olarak belirtmiştir.
İade yapmayacağını belirttikten sonra aralarında biraz konuşma olmuş.
Arkadaş yüz yüze görüşmek için yanına gitmiş ve AyAjans bu görüşmeyi istemediğini yüz yüze gelse dahi iade yapmayacağını açık açık belirtmiş. Buna rağmen devam etmişler.
Karşı taraf AyAjansın yanına 6 kişi gitmiş
Ben karşı tarafı tanımam etmem fakat AyAjans cidden yalan söyleyecek birisi değildir.
Yüz yüze geldikten sonra tehditler, küfürler vs. olaya polis dahil olmuş. Karşı taraf biz aşiretiz tarzında tehditlerde bulunmuş. Mal varlığını vs. tehdit etmişler. Üstelik iade yapılmayacağını belirtmesine rağmen verilen ifade iade geçilecek diye bizi buraya çağırdı diye ifade vermiş.
Yukarıda belirttim iade geçmeyeceğini açık açık belirtmiştir kendisi.
R10 tarafından verilen sonuca hiç bir şekilde karışamam yetkililerin kararına kalmıştır fakat burada bi kişinin arkasından böyle yalan yanlış konuşulması uygun olmaz.
AyAjans karşı taraf için gerekli işlemleri başlattığını belirtti. Elinde her şeyin detayına kadar kanıtı mevcut olduğunu belirtiyor. Yüz yüze konuşurken telefonunda ses kaydının açık olduğunu karşı tarafın bütün tehditlerini, küfürlerini kaydettiğini delilli bir şekilde sunacaktır.
Lütfen bu konuyla alakalı bir daha konu açılmamasını rica ediyor.
İyi günler hayırlı forumlar herkese...