Buradaki çoğumuz ortamdan görerek bir hevesle başladı aslında ortamın bize verdiği kötü birşey. Bırakanlar elbette oldu bir sigaranın dumanı çeker herkesi gerçekten 1 sigara ile başladınız paket aldınız ve düzenli içtiniz. Şimdide 1 ay 5 gün önce bıraktınız bu konuda gerçekten mutlu oldum. Aslında içerken kendimizi öldürüyoruz keyif aldığımız düşünsek bile dumanı bizleri mutlu ediyor çok fazla geç olmadan yaşadığımız sorunlar bırakmaya zorluyor. inşallah bırakmak nasip olur benim ve benim gibi bırakmaya uğraşanlar için. Birçoğumuzun sigara hikayesinide anlattığınız için çok teşekkür ederim. 😊
Rica ederim, İnşallah siz de bırakabilirsiniz. Bir kaç arkadaş nikkotin sakızı önermiş, fikirlerine tabi ki saygım var fakat burada amaç nikotin bağımlılığını en minimal boyuta düşürmek hatta yok etmek. Sigara isteği zaten nikotin yüzünden gelirken bu isteği öldürmek için nikotin sakızı kullanmak ile sigara içmek aynı şeydir. Sadece sigara daha fazla zehirli gaz içermektedir. Tavsiyem benim yaptığım gibi yapmanız. Günde şu kadar hakkım var demeyin bu gün içmeyeceğim deyin, ve sadece çok fazla istediğinizde için. İstek gelince kendinizi başka bir şeyle oyalayın emin olun unutacaksınız isteğinizi belki size 1 2 saat kazandıracak. Kendinize 2 hafta verin, nikotin bağımlı kullanımda dopamin bozukluğu yapar dopaminin eski düzeyini tekrar alması ortalama 2 haftadır. İlk 2 hafta bu sebeple sizi zorlayacaktır. Ben bu şekilde bıraktım sadece bunu söylemek istedim. Umarım başarılı olursunuz. 2 hafta sonra Sigarayı Bıraktım! başlıklı konunuzu okumak için can atıyorum.