Askerlik şubesiyle görüştünüz mü
görüşmedim ancak sevk belgesinde para gözüktüğü için askerlik şubesi ilgilenmez dediler hocam.
Hocam ptt bazen yatıyor bazen yatmıyor arkadaşımın askerliği bitmesine yakın yatmıştı. O paraya güvenmemeni öneririm.
Benimki de yatmamıştı ya da PTT deki görevli beceremedi diye düşünüyorum gelince çektim ben
Hocam aynı şekilde benimde yatmamıştı askerden sonra çekmiştim ben o parayı
O parayı genelde askerden gelince çekiyorlar. Benimde yatmamıştı dönüşte çekmiştim.
8 ay önce aynı durumu yaşadım. Teslim olacağım günden 1 gün önce gittiğimde yapmadığını söylediler. Teslim olacağım gün erkenden tekrar gittim ve çekebildim. Bana kalırsa başka kaynak bulun, bu paranın kesin yatma zamanı yok malesef.
Benimki Ziraat Bankası'na yatmıştı. Kimisinin PTT'ye kimisinin Ziraat Bankası'na yatıyor. Gidiş ücreti zamanında yatmıştı ancak dönüş ücretleri çok geç yatmıştı. Askerlik bittikten yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonra yatmıştı. Ziraat ATM'sine giderek sorgulama yapabilirsiniz.
Yarın gün içinde uğrayıp deneyeceğim hocam çok teşekkür ederim.
Ben gitmeye 2 gün kala yatmıştı. O para ya geliyor ya gelmiyor,bence de pek güvenmeyin. Belki döndüğünüzde bile yatabilir,dönüş yol ücretiyle..
Bu para bana askere gideceğim gün yattı ama çekemedim bazı arkadaşlarıma 1 gün vs. yatmıştı son güne kadar kontrol et yatmış olabilir. Ama bu paraya güvenme yol parası için. Askeriyede her şey geç yatar maaş, yol parası.
Herkesin dediği gibi o paradan mümkün mertebe ümidimi kesip farklı bir kaynak üretmeye çalışmak en mantıklı tercihim olacak sanırım. Yorum atan herkese çok teşekkür ederim.