Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerlik şubesiyle görüştünüz mü
görüşmedim ancak sevk belgesinde para gözüktüğü için askerlik şubesi ilgilenmez dediler hocam.

SpyBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ptt bazen yatıyor bazen yatmıyor arkadaşımın askerliği bitmesine yakın yatmıştı. O paraya güvenmemeni öneririm.
emrecanyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimki de yatmamıştı ya da PTT deki görevli beceremedi diye düşünüyorum gelince çektim ben
GencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı şekilde benimde yatmamıştı askerden sonra çekmiştim ben o parayı
T3NGRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O parayı genelde askerden gelince çekiyorlar. Benimde yatmamıştı dönüşte çekmiştim.
rslprlt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 ay önce aynı durumu yaşadım. Teslim olacağım günden 1 gün önce gittiğimde yapmadığını söylediler. Teslim olacağım gün erkenden tekrar gittim ve çekebildim. Bana kalırsa başka kaynak bulun, bu paranın kesin yatma zamanı yok malesef.
Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimki Ziraat Bankası'na yatmıştı. Kimisinin PTT'ye kimisinin Ziraat Bankası'na yatıyor. Gidiş ücreti zamanında yatmıştı ancak dönüş ücretleri çok geç yatmıştı. Askerlik bittikten yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonra yatmıştı. Ziraat ATM'sine giderek sorgulama yapabilirsiniz.
Yarın gün içinde uğrayıp deneyeceğim hocam çok teşekkür ederim.

LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gitmeye 2 gün kala yatmıştı. O para ya geliyor ya gelmiyor,bence de pek güvenmeyin. Belki döndüğünüzde bile yatabilir,dönüş yol ücretiyle..
emretanerc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu para bana askere gideceğim gün yattı ama çekemedim bazı arkadaşlarıma 1 gün vs. yatmıştı son güne kadar kontrol et yatmış olabilir. Ama bu paraya güvenme yol parası için. Askeriyede her şey geç yatar maaş, yol parası.
Herkesin dediği gibi o paradan mümkün mertebe ümidimi kesip farklı bir kaynak üretmeye çalışmak en mantıklı tercihim olacak sanırım. Yorum atan herkese çok teşekkür ederim.