onurcerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekonomik durumu göz önünde bulundurursak mantıklı fakat risk konusunda evet sıkıntılı.
hkarakoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malum doların bu seviyelerde olmasıyla birlikte Türkiye de sıkça karşılaştığımız bir durum.

kullanan firmalar ile yolların ayrılmasının en önemli kararlardan birisi olduğunu düşünüyorum. aynı zamanda maalesef hosting firmalarının nasıl ayakta kalacağını da düşünüyorum... kısacası iki ucuda hoş yerlere çıkmıyor ama en önemli olan konu ise verilerin riske atılması yerine 2-3 katı fiyat ödemek daha doğru karar olacaktır.
ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmayan var mi acaba bende hep onu merak ederim yuzde90 rahat kullaniyordur bence
voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri kaybetmemek için kaçak elektrik kullanmak gibi.
SoftGen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ;

Yıllardır kullanan biri olarak şunu aktarıyım herhangi bir veri sızması kapanması çalınması gibi bir durumla asla karşılaşmadık önemli optimizeleri yapılmadığı sürece orjinal lisansta da aynı risk var fakat gerekli optimizeler yapıldıktan sonra hiç bir sıkıntı olmuyor.

Malum ekonomi de bu fiyatlarla zar zor satış yapıyorken müşterilerin daha fazla ücret ödeyip orjinal lisans alacağınızı sanmıyoruz biz müşterilerimize söylüyoruz ve orjinal lisansta teklif ediyoruz. 10₺ye vds satanlar var forumda maalesef bu piyasa olduktan sonra crack kullanımı daha çok yaygınlaştı.
10 tl fiyata nasıl sanal sunucu satılıyor çok ilginç

Quantaism adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli siteyse kullanmama taraftarıyım yoksa sıkıntı yok bence
herkese fikirleri için teşekkürler