Merhabalar, 12 yıllık sitem olan aorhan.com 'da editörlük hizmeti arıyorum.

Sitemde de göreceğiniz üzere nasıl yapılır ve en iyi ürünler başlıklı yazılar var. Özellikle en iyi ürünler liste (https://www.aorhan.com/en-iyi-blueto...ler-49239.html) bu tarz yazılar istiyorum.

Yapılacak çalışma ise şu şekilde yazının yazılması (min 500-750 kelime) listelerdeki ürünler için resim ekleme ve en önemlisi seo uyumlu olması. Zaten örnek yazıdaki giriş gelişme ve sonuç bölümlerini incelersiniz.

Konuları ben hazırlıyorum. Bazı konular örneğin valorant hesabı nasıl açılır tarzında da olabilir ki onlarda yapılacak işlem madde madde oluyor. Resim de yine ekran götünrüleri ekleyebilirsiniz. Videolu oluyor genelde.

Haftalık 1-2 yazı olacak şekilde planlıyorum ama şu şekilde çalışıyorduk biz. Diğer yazar arkadaş hepsini yazıyor mesela haftalık 2 adetten aylık 8 adet yapıyordu. O müsait oldukça yazıp taslak kaydediyor bende ay başında ödüyordum. Ama sizin ödeme yöntemlerinize göre ödeme yapabilirim. Karşılıklı güven oluştuktan sonra farklı ödeme seçenekleri de olabilir.

Tek derdim benim zamanında taslak yazılarım olsun. Bahsedilen kriterlere uygun olsun. Sırf yazmak için değil de siteye giren faydalansın mantığıyla içerik istiyorum. Eski yazar arkadaş ile uzun yıllardır çalıştık ama tam zamanlı işe geçince maalesef bırakmak zorunda kaldı.

Buna göre fiyat teklifinizi, sorularınızı iletirseniz görüşebiliriz.

İyi çalışmalar.