hocam sizin kızınız bugünkü hocaları izleyip tacize de yanlayabilir. bilmem anlatabildim mi? mesele sizin ya da benim kızımın jahrein izleyip buraya yönelmesi mi? ben ona vereceğim eğitime güveniyorum. sizin şüpheniz varsa daha iyi eğitim verirsiniz. bir tane yayıncının tavsiyesi ile bu işe yönelecekse zaten onu sizin vereceğiniz eğitim kurtarmamıştır. bu işi yapanlar birilerinin kızı birilerinin karısı birilerinin bir şeyleri. hem izleyip hem böyle şeyleri konuşan herkese benim lafım. izlemeyenin bile eleştirmeye hakkı yokken hem de.

sizinki görüş bildirmek değil direkt eleştirmek ve yargıda bulunmak. ben diyorum ki buna hakkınız yok. siz diyorsunuz yarın sizin kızınız gelir bu ahmeti izler ondan örnek alır. böyle bir dünya var mı ya? milyon tane yayın ve yayıncı varken gidip bunu izleyecek ve örnek alacaksa bunu nasıl engellersiniz? var mı bir öneriniz? çocuğunuzu iyi yetiştirmek yerine aklınıza gelen çözüm onlyfans'i kapatmak mı? yayıncıları izletmemek mi? kızım yayın izle ama jahrein izleme mi diyeceksiniz? ilk izleyeceği jahrein olacak. ilk bakacağı site de onlyfans olacak. benden size tavsiye, yaşınızı bilmiyorum ama ben 40'a dayandım. çocuk yetiştirme deneyimim var. bu fikirden uzaklaşın. bugün ahlak bekçilerinin çocukları tuvalette elbise değiştirip partilere gidiyor.

Balici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz yanlış okumuzsunuz cevapları herhalde ben yapana izleyene banane diyorum ama 20 yaşındaki kızı yayına alıp yol göstermek bakın gelin sanal esc olun demek sevgilisi ben gavatım sevgilimi sergiliyorum mutluyum demesi yanlış ama bunu yayına alıp yapmak daha yanlış bir arkadaşa daha söyledim geri kafalı değilim ama 18 yaşında kızınız yarın gelip baba ben jahreini izledim o önerdi ben sanal esc olucam onlyfans açıcam ülkeye dövüz sokucam derse ne diceksiniz ? git kızım döviz sok ülkeye bananemi diceksiniz açıkcası genel olarak banane ama övmek yol göstermek yanlış o yayın bana açılıyorsa ben eleştiririm izleyiciyim çünkü