abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moovit uygulamasını kullanin hocam. Çok yardımcı olacaktır size
Stranoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mecidiyeköye kadar bir şekilde gel ordan metro var
tiptu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam toplu taşıma çok sıkış sıkış olabilir, en iyisi araba kiralama uygulamalarından birini kullanın.
msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E3 ile 4. Levent ordan metro ile sagmalcilar. Ordan minibüs ile gaziosmanpasa
Webaski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabiha gökçe havalimanından çıktığınızda karşıda havaş var, buradan direkt taksime kadar gidiyor, taksimde metroya atlayın hocam gaziosmanpaşada inersiniz 3-4 durak zaten.
sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu güzergahı kullanabilirsiniz hocam.
Sabiha gökçen inince e-11 Kadıköy otobüsü
Kadıköy otobüsünden metrobüs aktarma
Metrobüs Edirnekapı durağında Sağmalcılar metrosuna aktarma oradan Gaziosmanpaşa gidebilirsiniz
dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marmaray binip yenikapıda inip hacıosman metrosundan mecidiyeköyde inip mahmutbey metrosuna binebilirsiniz o metroda karadeniz mahallesi durağı vardı
marmaraya nasıl geçeceksiniz bilmiyorum ama bu şekilde trafik derdiniz hiç olmaz

marmaray binip söğütlüçeşmeden metrobüsle mecidiyeköyde inip yine mahmutbey metrosuna da binebilirsiniz

trafi uygulamasını da kullanabilirsiniz
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En mantıklısı bu stajdayken levente ordan m7 metrosuna aktarma yapıyordum kiptaş veneziada durağında iniyordum
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim mahalle ve semt desem ? bu kadar denk gelir
Valla reis sabihadan buraya gelmek ölüm birkaç aktarma yapman gerekir. İstanbul havalimanına inebiliyorsan oraya in daha iyi. Sabihaya aldıysan eğer hat isimleri aklımda değil akşam pcden bakmam lazım
Hepinize teşekkür ederim biraz karışık İstanbulu bilmeyen adam için fakat çözerim sıkıntı yok 😃 en kötü 3 4 saati bulur o zaman gitmem söylediklerinize göre