Nasıl Barış Özcan Olunur?
Barış Özcanın gözlüklerini taktığımda gördüklerime inanamadım. Sende inanamayacaksın
Sana gerçek bir hikaye anlatacağım.
Bana inanıyorsan ödüllendirileceksin. İnanmıyorsan fikrini değiştireceğim. Ve sen, buna değersin.
İzin ver açıklayayım.
Bundan tam 5 yıl önce Yıldırım Beyazıt Hukuk bölümüne yerleştim. Hep bir arayış içindeydim. Ülke nereye gidiyor? Nasıl düzeleceğiz?
O sırada Profesör olan birisini tanıdım.
Necmettin Erbakan
Daha ortalaması geçilemeyen bir profesör. Diyor ki;
".
..Bu ülkeyi kalkındırabilmek için ÜRETİM yapmak lazım...". Peki biz genç olarak ne üreteceğiz?
Tabi ki de biz gençlerin en iyi bildiği ve parasız olarak üretilen tek şey olan dijital içerik üreteceğiz. Peki nasıl?
Evet!!! Aynı karın ağrılarını her gün ben de çektim. Her sabah kalktığımda bugün ne üreteceğim? Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Aklımda şöyle çılgın sorular var
Ya Barış Özcanın içerikleri gibi kaliteli olmazsa !!!
Ya yorumlarda beni rencide ederlerse !!!
Ailem ne der bu konuda !!! Dahası da var
Konudan aşağı doğru hareket edelim ve bu sorunlara cevap bulalım
NEDEN DİJİTAL İÇERİK ÜRETELİM Kİ?
Gelin size küçük bir hikaye daha anlatayım.
Türkiye tarihinde denk bütçeyi ilk ve tek olarak sağlayan siyasetçi, Profesör Dr. Necmettin Erbakan der ki;
bir ülkenin en güçlü silahı ne tankı ne tüfeğidir. İmanlı gençliğidir
Eskiden tank, top ve tüfekler ile topraklar işgal edilirdi. Artık dijital içeriklerle biz gençlerin beyni ve geleceği işgal ediliyor. Bu işgale biz nasıl yanıt vereceğiz?
Kaliteli içerik üreterek.
Şimdi gelin bir de benim hikayemi dinleyin. 2015den beri sizinle beraber aynı sancıları çektim. Araştırdım. Durdum. Bir çözüme ancak 7 sene sonra ulaştım. Neydi o?
Her içerik belli bir düzende belli bir scriptin varlığından geçiyordu. Bunun için danışmanlık şirketi açmaya karar verdim. Bunun ilk etabı da bu dijital kitap olacak. Bu kitaba herkes ulaşabilecek mi?
HAYIR
Benim bir hayalim var. Bu dijital kitabı alan kişilerin bana bir değer katmaları lazım. Bu da kaliteli geridönüşlerdir. Bunun için bu dijital kitabı alıp bana kaliteli geri dönüşler verebileceklerini düşündüğüm kişilere sadece verilecek. Şimdi işin iyi kısmı geldi.
Gerçekten bana kaliteli geri dönüşler verebileceklerini düşündüğüm kişiler için kısa bir form oluşturdum. Forma gitmek için
TIKLAYINIZ.
Bu dijital kitap senin kendine bir yatırımındır. Bu kitaba asla ama asla sıfırdan para kazanma rehberi olarak bakma. Bundan daha fazlasıdır. Bundan dolayı;
!!!Danışmanlık projem 7 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Bu yüzden ihtiyacım olan geri dönüş sayısı kadar(100) satış olacaktır!!!
!NOT!
Asıl amacım bu kitabın satılmasından ziyade kaliteli geri dönüşlerle kendimi geliştirmek. Bundan dolayı konu tasarımı dahi yaptırmadım.
Lütfen PM'den kitabı satın almak için yazmayınız.
Kendine değer katmak isteyenler için Tekrardan
FORMU buraya koyuyorum.
Bu
foruma verilen yanıtlara göre bana fayda sağlayabilecek kişilerin mail adreslerine gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
REFERANS ALIMI : 5
Dijital Kitabın Künyesi
Sayfa Sayısı: 34
Resim Sayısı: 0
Özgünlük: %100
Fiyat: 149 TL
İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜ