Merhaba arkadaşlar bir başka forumda paladins oyunu için bot satan birinden bot aldıydım geçenlerdede bunun için ödeme yapmak için btc ödemesi yapıcak arıyordum burda. Yabancı forumdan bulduğum ve hayatımı mafeden bu kişiyi adım adım anlatıcam..

- Programı attı indirdim ve açarken bilgisayar kitlendi antivirüs vs kullanmıyordum defenderda kapalı genelde daha sonra telefonuma binance hesabımdan mesaj geldi telefon numaranızı resetlemeniz başarıyla gerçekleşti. Hesaba girdiğimde binance hesabının telefon numarası değişmişti. Daha sonra kurtardım ama ben bilgisayardayken o işlem yapabiliyordu benim bilgisayarıma girmişti arka planda işlem yapıyor ama mouse hareket etmiyordu. Farkeder farketmez pcyi kapadım. Başka bir pcde baktım bu sefer maillerim facebook 190k lık instagram hesabıma kadar herşeyimin telefon numarasını değişmiş erişimimi kesdi. Acil format attım bilgisayara ama hala bilgisayara girebilirmi endişesi var üzerimde formatı C ye attım D deki yedeklerim duruyor sizce artık girebilirmi napmalıyım? Bu arada instagram ve facebook ve maillerimi binance hesabımı kurtardım.