kaporası alındı pazartesi ödeme bekleniyor

Site İçin İstenen Fiyat : satıldı
Site Aylık Getirisi: Aylık ortalama Adsense 3000 TL civarı, Tanıtım yazısı ve elden alınan reklamlar hariç aylık ortalama 2k tanıtım yazısı
Günlük Tekil Kullanıcı: 3000 - 6000 tekil
Ziyaretçi Kaynağı : %98 Google
Domain Yaşı : 13 Yıl
DA & PA : 54 - 43
Site Tüm İçeriği İle Birlikte mi Satılık, Sınırlama Var İse Neler: Komple site içeriği ile birlikte satılıktır.
Hosting Dahil midir : Devredilecektir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yok.
Kullanılan yazılım lisansı satışa dahil mi : Evet (Wordpress) + Lisansli Tema
Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Sınırsız
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var mı, Telif Hakkı vb: yok
Site dili : Türkçe
No: Tanıtım Yazısı Mailleri, yüksek fiyatlı reklam mailleri geliyor. Güzel bir çalışma ile seneye yaz sezonuda kendi parasını çıkaracak sitedir. Site yazlık makaleler vardır 6 ay sezonda hiti artmaktadır. Kışlık yerler eklenirse kışında hit gelir. Site boş bir site degildir ne kadar çalışma yaparsanız okadar karşılıgını alırsınız. Domain kısa ve com domaindir. domain için yüksek bedel ödenmiştir r10 dan bi arkadaştan aldım yıllar önce. Hit belli kelimelerden gelmemektedir. Hitler her alt sayfadan dağınık olarak gelmektedir tek bir içerikten gelmemektedir. Yoğun çalıştıgımdan dolayı siteye 3 4 aydır makale vs giremiyorum zamanım olmuyor.
Sitenin değerleri çok iyi olduğu için tanıtım yazısı iyi rakamlardan satılabiliyor. Eklenen yazılarda üst sıralarda çıkıyor. Site geçen sezonda aynı gelire ve hite yakındı.
Yayınlanmış 1250 yazı vardır hepsi 300 - 1100 kelime arasıdır. Tema lisanslıdır.
Site 5 Yıldır açık ve 5 yıldır düzenli hit ve geliri vardır. Geçen seneki hite göre biraz yükselme vardır. Adsensenin bu ayki ödemesi de4400 içinde verilecektir.
Takas olarak araç takası olur üste para verilir.
Facebook sayfası 60k yanında verilecektir.
Alexa 249k -